• OOK BENIEUWD NAAR DE FOTO'S
    VAN DE 31e EDITIE VAN DIRK IV-LOOP

    NAAR DE FOTO'S
  • 10KM, JEUGDLOOP EN 5 KM


Bereikbaarheid

 

Vanaf de A27 (vanuit Utrecht)

Neem afslag 25-Noordeloos. Op de rotonde neemt u de 2e afslag rechts,  de provinciale weg N214 richting Noordeloos. Bij de eerstvolgende T splitsing gaat u links, Middenweg. Aan het einde van de Middenweg gaat u links. U bevindt zich nu op de Dorpsweg. Na 600 meter is aan de linker kant het Dirk IV-plein.

Vanaf de A27 (vanuit Gorinchem)

Neem afslag 25-Noordeloos/Meerkerk. Sla linksaf. Op de rotonde neemt u de 2e afslag rechts, de proviciale weg N214 richting Noordeloos. Bij de eerstvolgende T splitsing gaat u links, Middenweg. Aan het einde van de Middenweg gaat u links. U bevindt zich nu op de Dorpsweg. Na 600 meter heeft u aan de linker kant het Dirk IV-plein.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

 

Parkeren

We verwachten een groot aantal deelnemers. Houd daarom rekening met drukte en kom op tijd. In verband met de jeugdloop op het Dirk IV-plein van 11:00 tot 12:00 uur, is parkeren op het Dirk IV-plein alleen mogelijk tot 10:45 uur en na 12:00 uur in de daarvoor bestemde parkeervakken. Komt u tijdens de jeugdloop, dan verwijzen onze verkeersregelaars  u naar andere parkeerterreinen. 

P 1 Gemeentehuis Giessenlanden, Groeneweg 33 Hoornaar

P 2 Dirk IV-plein, let op: tot 10:45 uur en vanaf 12:00 uur

P 3 Gezondheidscentrum, Dorpsweg 127A Hoornaar

P 4 Kerkbuurt, Dorpsweg 125A t.o. Kerk

P5 Fokveedag terrein, ingang Dorpsweg  t.o. Slagerij Bouter, Hoornaar   Let op, dit parkeerterrein wordt pas ingezet als P1 t/m P4 vol zijn

Fietsenstalling bij het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32, Hoornaar